Energiebesparing

Energiebesparing is een actueel thema. VBE Industrial Electronics is hiermee op diverse gebieden actief bezig:

 

  • Zonne energie; Een nieuwe ontwikkeling is het leveren van zonnepanelen compleet inclusief benodigd montagemateriaal, met of zonder montage.
  • Energiezuinige verlichting: Hierbij kunt u denken aan het (gedeeltijk) vervangen van de verlichting door energiezuinige lampen zoals LED’s of spaarlampen.
  • Energieverspilling terugdringen: Hierbij kunt u denken aan de installatie van detectiesensoren en schakelklokken om verlichting en apparaten alleen in te schakelen wanneer deze gebruikt zullen worden.
  • Kritische analyse van uw huidig energieverbruik. Door onafhankelijke specialisten eens kritisch naar uw installatie(s) te laten kijken, blijkt in de praktijk dat relatief eenvoudige aanpassingen veel kunt besparen.
  • Optimalisatie van klimaatbeheersingssystemen (met name verwarming- en ventilatie). Wij hebben veel expertise op het gebied van volautomatische klimaatbeheersingssystemen. Bijvoorbeeld door aanpassing van regelinstellingen of plaatsing van een warmteterugwinningsysteem kan een aanzienlijke kostenbesparing worden gerealiseerd.

EB1 Zonnepanelen op dak

Interesse? Vraag om een inspectie. Onze inspecteur komt graag bij u langs om uw installatie te bekijken en u geheel vrijblijvend van een advies te voorzien. Dan kunt u zelf bepalen of VBE ook voor u iets kan beteken om de energiekosten te verlagen.