Seriebouw

Voor alle soorten module seriebouw, kunt u terecht bij VBE Industrial Electronics. Wij vormen al jaren een bedrijf dat toonaangevend is op de gebieden van panelenbouw, machinebekabeling en kabelassemblage, maar dat ook op het gebied van seriebouw u uitstekend kan helpen. Met onze klantgerichte focus en flexibiliteit, kunnen wij voor iedere klant elke opdracht naar wens uitvoeren.

Modulebouw

VBE Industrial Electronics is een jong bedrijf met een specialisatie in de ontwikkeling van elektrische installaties. Zo kunnen wij onder meer een besturingskast volledig naar uw wens ontwerpen, produceren, installeren en in bedrijf stellen. Daarnaast zijn wij ook toonaangevend op het gebied van seriebouw van modules. Voor zowel kleine aantallen als grote series, kunnen wij precies het juiste systeem voor u ontwerpen, produceren en leveren. Daarnaast kunnen wij ook de verwerving van alle benodigde producten, inclusief de mechanische onderdelen, voor u verzorgen. VBE Industrial Electronics kan u een complete oplossing aanbieden voor seriebouw van modules, tegen een concurrerende prijs.

Contact

VBE Industrial Electronics is specialist in alle aspecten van de seriebouw van modules. Voor meer informatie over de diensten die wij als bedrijf verlenen, kunt u contact met ons opnemen via 0318 - 61 89 99 of info@vbe-elektro.nl.

Ook voor de montage van kabelbomen, kabelassemblage en aankoop van diverse elektronische producten, kunnen wij u uitstekend van dienst zijn.

Bezoekers van deze pagina bekeken ook informatie over:

Vraag offerte aanKijk hier voor Zonnepanelen

Zonnepanelen

(Klik op bovenstaand logo voor meer informatie)