Machine bekabeling

Bekabelen is een vak! Voor diverse opdrachtgevers verzorgt VBE Industrial Electronics specifiek de machinebekabeling van hun machines en skids. Onze opdrachtgevers zijn tot de ontdekking gekomen dat wij als specialisten dit veel efficiënter en goedkoper kunnen dan zijzelf. Tevens kunnen onze monteurs flexibel worden ingezet; namelijk wanneer onze opdrachtgevers productiecapaciteit nodig hebben.

VBE Industrial Electronics is gespecialiseerd in het ontwikkelen en assembleren van kabelsets voor machines en skids van onze opdrachtgevers. Veel machines worden vaker gemaakt en daarom is het interessant om de montagetijd te verkorten door geprepareerde bekabeling op maat te laten maken. Onze opdrachtgevers geven aan welk type machine het betreft en wij verzorgen de levering van de complete bekabeling, eventueel compleet met montage op locatie. Bij kleinere installaties kan de levering zelfs bestaan uit de besturingskast waarop de bekabeling alvast is aangesloten. De bekabeling is tweezijdig voorbereid en op maat zodat deze alleen ter plaatse gemonteerd en aangesloten hoeft te worden. De montagetijd wordt hiermee aanzienlijk verkort en het afval materiaal wordt geminimaliseerd.

machinebekabeling

Interesse? Vraag om een vrijblijvend gesprek om te bekijken VBE ook voor u iets kunnen ontwikkelen om (arbeids)kosten te besparen.

Onze specialismen:

  • Kabelsets
  • EX bekabeling en aanleg van installaties in EX-zones
  • EMC bekabeling
  • Databekabeling