Paneelbouw en Modulebouw

Van origine is de hoofdactiviteit van VBE Industrial Electronics de paneelbouw; het samenstellen van schakel- en besturingskasten. Dit kan variëren van specials tot seriebouw.

Het ontwerp van de panelen worden doorgaans door ons verzorgd, maar kan ook door de opdrachtgever worden toegeleverd. Hierbij denken wij graag met zijn klanten mee voor slimme oplossingen of om de panelen verder te standaardiseren zodat deze efficiënter en dus goedkoper geassembleerd kunnen worden. Daarin ligt de kracht van VBE.

Voor de paneelbouw hebben wij een eigen (huis)standaard ontwikkeld voor o.a. de opbouw van het tekenpakket, draadkleuren, opbouw montageplaat en klem- en componentcodering. Wanneer de klant geen voorkeur heeft, kiezen wij er voor om onze standaard aan te houden. Dit zorgt voor uniformiteit in de door ons gebouwde installaties.

Onze ruime assemblage hal is specifiek ingericht voor paneelbouw. Voor mechanisch werk beschikken wij over een afsluitbare ruimte waar de pons-, boor- en knipmachines zijn opgesteld. Hiermee houden wij het mechanisch werk gescheiden van de assemblage.

paneel en modulebouw