Schakelkastenbouw

U zoekt een specialist op het gebied van schakelkastenbouw? Dan kunt u terecht bij VBE Industrial Electronics. Wij zijn een jong bedrijf dat onder meer toonaangevend is in paneelbouw, machinebekabeling en kabelassemblage. Door middel van onze klantgerichtheid, flexibiliteit en daadkracht, hebben wij al vele projecten tot een goed einde gebracht.

Paneelbouw

De hoofdactiviteit van VBE Industrial Electronics is de productie van schakelkasten. Zo zijn wij onder meer specialist in hoogwaardige schakelkastenbouw  van besturingspanelen, laagspanningsverdeelinichtingen en meet- en regelkasten. Uw bedrijf kan hiervoor een elektrisch schema aanleveren, maar wij kunnen de panelen ook zelf voor u ontwerpen. Zo hebben wij een gespecialiseerde ontwerpafdeling die elektrische installaties ontwerpt met Caddy ++ of Eplan. Flexibiliteit en klantgerichtheid staat bij het ontwerpen centraal. Daarnaast kunnen wij de machinebekabeling verzorgen en voor u de machine installeren en in bedrijf stellen. De schakelkast wordt in onze montagehal uitvoerig getest met behulp van een testprotocol voordat deze op transport gaat. Hierdoor bent u verzekert van een kwalitatief hoogwaardig product. Onze klanten hebben ontdekt dat het door ons laten ontwerpen en produceren van een schakelkast minder tijd en geld kost dan wanneer ze het zelf zouden doen.

Contact

U kunt VBE Industrial Electronics inschakelen wanneer u een specialist zoekt op het gebied van schakelkastenbouw. Wilt u meer weten over onze diensten? Neem dan contact met ons op via 0318 - 61 89 99 of info@vbe-elektro.nl.

Ook voor onder meer de montage van kabelbomen, kabelassemblage en aankoop van diverse producten, kunt u bij ons terecht.

Bezoekers van deze pagina bekeken ook informatie over:

Vraag offerte aanKijk hier voor Zonnepanelen

Zonnepanelen

(Klik op bovenstaand logo voor meer informatie)