Modulebouw

Voor modulebouw tegen een aangename prijs, kunt u terecht bij VBE Industrial Electronics. Wij zijn een jong en gedreven bedrijf dat zich gespecialiseerd heeft in paneelbouw, machinebekabeling en kabelassemblage. Door onze klantgerichte en flexibele houding, kunnen wij voor ieder bedrijf de juiste installatie ontwikkelen.

Besturingskasten

VBE Industrial Electronics vindt haar klanten in diverse industrieën, waaronder de chip-, machine- en voedingsindustrie. Bedrijven uit deze industrieën kunnen wij tal van diensten verlenen, maar onze hoofdactiviteit is de productie van besturingskasten. Wij kunnen het hele proces voor u verzorgen, van ontwerp, productie, installatie tot inbedrijfstelling. Daarnaast zijn wij ook gespecialiseerd in modulebouw. Voor zowel kleine aantallen als grotere series, zijn wij de uitstekende leverancier voor de seriebouw van uw modules. Daarnaast kunnen wij u ook alle typen materialen, inclusief eventuele mechanische onderdelen, leveren. VBE Industrial Electronics levert u een totaaloplossing op het gebied van modulebouw.

Contact

Modulebouw voor zowel kleine aantallen als grote series, kunt u tegen een aangename prijs laten verzorgen door VBE Industrial Electronics. Voor meer informatie over onze diensten of het aanvragen van een offerte, kunt u contact met ons opnemen via 0318 - 61 89 99 of info@vbe-elektro.nl.

Ook voor de montage van kabelbomen en voor kabelassemblage kunt u bij VBE Industrial Electronics terecht.

Bezoekers van deze pagina bekeken ook informatie over:

Vraag offerte aanKijk hier voor Zonnepanelen

Zonnepanelen

(Klik op bovenstaand logo voor meer informatie)